Machinemonteur

Machinemonteur

Met de opleiding machinemonteur leer je verschillende machines te repareren en te onderhouden. Je krijgt met veel verschillende machines te maken wanneer je besluit machinemonteur te worden. Van trilplaten tot asfaltafwerkmachines, je leert alles over motoren, elektronica en aandrijfsystemen. Aan het eind van de opleiding machinemonteur kun je zelfstandig reparaties uitvoeren, waardoor je alle handvatten hebt om machinemonteur te worden.

Opleiding machinemonteur niveau 3

De opleiding tot machinemonteur is een niveau 3 opleiding. Voor deze opleiding heb je minimaal een diploma vmbo kader of een relevante beroepsopleiding op niveau 2 nodig. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om zelfstandig de reparaties en onderhoud voor verschillende machines te doen. Aan het eind ben je echt klaar om machinemonteur te worden. Om machinemonteur te worden worden er ook een aantal eigenschappen van je verwacht. De opleiding machinemonteur vraagt technische inzicht, nauwkeurigheid en concentratie. Ook werk je geregeld samen in een team. In dit geval zijn duidelijkheid en goed communiceren ook geen overbodige eigenschappen.

Opleiding machinemonteur bij SPG Midden Nederland

Bij SPG Midden Nederland zoeken we gemotiveerde jongeren die werkend willen leren. Je bent aan het werk bij één van de gespecialiseerde bedrijven in Utrecht of omstreken waarmee wij een nauw samenwerkingsverband hebben. De theorielessen zijn er als ondersteuning voor de praktijk. Deze leerweg heet BBL en is de beste manier om uiteindelijk machinemonteur te worden. Tijdens deze BBL-opleiding is SPG Midden Nederland je werkgever. Op deze manier verdien je gelijk al tijdens je opleiding.

Machinemonteur worden? Meld je aan voor de opleiding machinemonteur

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in machines en heb je de ambitie om hiermee aan de slag te gaan? Dan is de opleiding machinemonteur een goede keuze voor jou. Om machinemonteur te worden is dit de eerste stap. Vul het online aanmeldformulier in of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken op het nummer 030-2948765 of stuur je vragen naar info@spgmn.nl Onze leermeesters helpen je graag met al jouw vragen over de opleiding machinemonteur.

Terug naar overzicht

    Aanmelden

    Vul je gegevens in en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op.

    Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.