Opleiding Stratenmaker

Opleiding Stratenmaker

Wil jij graag de opleiding stratenmaker volgen en direct aan de slag gaan? Bij SPG Midden Nederland zoeken wij doorlopend jongeren die werkend hun diploma willen halen. In Nederland hebben we ontzettend veel straten en trottoirs waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het is dus belangrijk dat deze door vakkundige specialisten worden aangelegd en onderhouden. Ben jij iemand die niet stil wil zitten, graag met zijn handen werkt en het leuk lijkt om als stratenmaker te worden? Dan is de opleiding stratenmaker echt iets voor jou!

Opleiding straatmaker niveau 2 & 3

Wanneer je stratenmaker wilt worden begin je als opperman bestratingen op niveau 2. Als opperman bestratingen leg je nieuwe (sier)bestratingen aan, repareer je bestratingen en voer je onderhoud uit aan diverse bestratingen. Het is belangrijk dat je van aanpakken houdt, gevoel voor maatvoering hebt, nauwkeurig en zelfstandig kunt werken en een goede lichamelijke conditie hebt. Na deze opleiding kun je doorstromen naar de opleiding tot straatmaker op niveau 3. Als straatmaker stuur je een ploeg straatmakers aan, organiseer je het dagelijkse werk van je ploeg, bewaak je de kwaliteit en voortgang, onderhoud je contacten met de uitvoerder en rapporteer je aan je opdrachtgever.

Opleiding stratenmaker bij SPG Midden Nederland

SPG Midden Nederland is een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven in de regio Utrecht en Omstreken, waar we doorlopend nieuwe specialisten zoeken die werkend willen leren. Dit houdt in dat je aan de slag gaat bij een van onze aangesloten wegenbouwbedrijven en gemiddeld 1 dag per week naar school gaat. Deze leerweg heet BBL en wij werken hiervoor samen met het ROC Midden Nederland . Het ROC verzorgt de theorielessen, die worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze hal. Tijdens deze BBL-opleiding is SPG Midden Nederland je werkgever en krijg je je salaris van ons. Wij zijn gevestigd in Bilthoven, waar je ook naar school zal gaan. Dit is een uitstekende manier om ervaring op te doen terwijl je leert om stratenmaker te worden.

Neem contact met ons op!

Heb jij het in je om stratenmaker te worden? Meld je dan aan voor de opleiding stratenmaker door het online aanmeldformulier in te vullen. Naast de opleiding stratenmaker, biedt Infravak meerdere opleidingen binnen de infra zoals vakman GWW, wegenbouwer, waterbouwer, wegenwerker en machinist. Wil je graag meer informatie? Kom dan naar onze open dag en stel je vragen aan onze leermeesters van de opleiding stratenmaker!

Terug naar overzicht

    Aanmelden

    Vul je gegevens in en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op.

    Door dit formulier in te vullen ga je nog geen verplichtingen aan.