Asfaltafwerker/Balkman

Asfaltafwerker/Balkman

Word jij grondwerker?

Opleiding bekijken

Opleiding Wegenbouwer

Opleiding bekijken

Opleiding Wegenwerker

Opleiding bekijken

Opleiding GWW

Opleiding GWW

Word jij grondwerker?

Opleiding bekijken

Opleiding Stratenmaker

Opleiding Stratenmaker

Is werken aan de weg jouw droom?

Opleiding bekijken

Opleiding Machinist

Opleiding Machinist

Houd jij van machines?

Opleiding bekijken

Opleiding Waterbouwer

Opleiding Waterbouwer

Geïnteresseerd in de waterbouw?

Opleiding bekijken

Machinemonteur

Machinemonteur

Wil jij machinemonteur worden?

Opleiding bekijken

Informatie

Klik hier voor meer informatie over:

• BBL-opleidingen
• Overeenkomsten
• Werkgever
• Scholen

Meer informatie

SPG MN opleidingen

Bij SPG MN bieden wij verschillende Infra opleidingen, waarbij je tegelijkertijd werkt en leert!

SPG Midden Nederland is een ander woord voor grond-, weg- of waterbouw.
De wegenbouwbedrijven werken meestal voor de overheid of grote bedrijven die aan uiteenlopende projecten werken. Je werkt afwisselend aan wegen, bruggen, rioolstelsels en aan veilige dijken. Het is dankbaar werk, iedereen heeft belang bij een goede infrastructuur.

Een Infra opleiding iets voor jou?

Een infra opleidingen past bij je, wanneer je de aanleg van wegen, rioleringen of andere bouwprojecten interessant vindt. Je steekt graag de handen-uit-de-mouwen en houdt van een en no-nonsense cultuur. Het is een beroep waarbij je lekker buiten werkt, samen met een team bouw of onderhoud je de infrastructuur, waarbij met groot materieel gewerkt wordt waaronder asfaltmachines.

Verschillende infra opleidingen

Dat de infratechniek een breed vakgebied is mag wel duidelijk zijn. Er zijn dan ook verschillende beroepen binnen de infra. Bij SPG Midden Nederland bieden wij verschillende infra opleidingen zoals vakman GWW, wegenbouwer, stratenmaker, machinist, waterbouwer en machinemonteur. Tijdens een infra opleiding werk je bij een van de aangesloten wegenbouwbedrijven en ga je gemiddeld 1 dag per week naar school. Deze schooldag bestaat uit theorielessen van het ROC, die worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze hal in Bilthoven. De opleiding duurt twee jaar en in de wintermaanden ga je vaker naar school dan de rest van het jaar. Tijdens de infra opleiding werk je voor een wegenbouwbedrijf, maar is SPG Midden Nederland je werkgever. Wij regelen de werkplek voor je, begeleiden je voor zowel de praktijk als de theorie en betalen je salaris. Na een niveau 3 opleiding is het mogelijk om een BBL 4 traject te volgen, je leert dan voor uitvoerder.

Contact over infra opleidingen

Wil jij een infra opleiding volgen terwijl je lekker buiten werkt en een goed salaris ontvangt? Meld je dan aan voor de opleiding vakman GWW, straatmaker, machinist, waterbouwer of machinemonteur! Dit kan door het online aanmeldformulier in te vullen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 030-2948765 of te mailen naar info@spgmn.nl. Bij SPG Midden Nederland vind je altijd een infra opleiding die bij je past!